Kā iegūt eļļu ARK? ▷➡️ (2024)

Kā iegūt eļļu ARK?

Nafta ir būtisks resurss spēlē ARK: Izdzīvošana attīstījusies, nepieciešama izveidot daudzi uzlaboti objekti un struktūras⁤. Šo resursu galvenokārt izmanto elektronisko elementu, piemēram, ģeneratoru un automātisko torņu, ražošanā, kā arī transportlīdzekļu un elektroenerģijas ģeneratoru degvielas izveidē. Naftas iegūšana ARK var būt izaicinājums, taču ar pareizu stratēģiju un nepieciešamajām zināšanām to varēs iegūt dažādos veidos. Šajā rakstā mēs jums parādīsim labākos veidus, kā iegūt eļļu ARK, lai jūs varētu efektīvāk turpināt spēli.

Pirmais veids, kā iegūt eļļu, ir savākt dabiskus avotus. ARK jūs atradīsiet dažādus jūras radījumus, kas izdala eļļu, kad tiek uzvarēti, piemēram, trilobīti un elektriskie zuši. Trilobīti ir mazi, viegli nogalināmi radījumi, kas, mirstot, izdala eļļu. Jūs varat tos atrast pludmalē vai piekrastes zonās un savākt eļļu tieši no viņu ķermeņa. Savukārt elektriskie zuši ir bīstamāki, un okeāna dziļumos to ir daudz. Nogalinot viņus, jūs iegūsit viņu eļļu. Atcerieties paņemt līdzi atbilstošu aprīkojumu un esiet gatavi stāties pretī šīm radībām.

Otrs veids, kā iegūt eļļu, ir jēlnaftas destilācija. Lai to izdarītu, savā bāzē būs jāizveido struktūra ar nosaukumu "Distiller". Šo struktūru izmanto, lai jēlnaftu pārvērstu naftā un citos atvasinātos resursos. Jēlnafta ir atrodama zemūdens atradnēs vai okeāna dibenā. Jums tas jāsavāc, izmantojot jūras dzīvnieku vai nirstot, un jānogādā uz savu bāzi. Kad tas ir ievietots pamatnē, ievietojiet to destilētājā, lai iegūtu eļļu un citus blakusproduktus, piemēram, polimēru un benzīnu.

Trešais veids, kā iegūt eļļu, ir īpašu radījumu audzēšana. ARK jūs varat audzēt tādas radības kā eļļas vaboles, kas ražo eļļu. dabiskas formas. Lai audzētu eļļas vaboles, jums būs nepieciešama īpaša struktūra, ko sauc par "stabilu". Šajā stallī varat ievietot eļļas vaboles un barot tās ar resursu, ko sauc par "Sterch". Laika gaitā vaboles ražos eļļu, ko jūs varat periodiski savākt.

Noslēgumā jāsaka, ka sākotnēji naftas iegūšana ARK var šķist sarežģīta, taču ar pareizām stratēģijām jūs to varēsit iegūt efektīvāk. Neatkarīgi no tā, vai vācat eļļu no jūras radībām, destilējot jēlnaftu vai audzējot naftas vaboles, ir vairāki veidi, kā iegūt šo svarīgo resursu. Tagad, kad jūs zināt šīs stratēģijas, varēsit maksimāli izmantot savus resursus un veiksmīgi progresēt spēlē.

1. Jēlnaftas iegūšanas metodes

ARK:

Jēleļļu ARK var iegūt dažādos veidos, ļaujot to izmantot degvielas, krāsvielu vai pat ieroču izgatavošanai. Šeit ir dažas metodes, kā iegūt šo vērtīgo resursu spēlē:

Zemūdens maršruti: Jēlnafta parasti ir atrodama ARK okeāna apgabalos. Meklējiet ūdens dziļumos, kur varat atrast dabiskus naftas avotus. Aprīkojiet niršanas tērpu un ienirt zemūdens zonās, lai savāktu resursus, izmantojot eļļas savācēju. Atcerieties paņemt līdzi pietiekami daudz skābekļa un esiet gatavi stāties pretī iespējamām naidīgām jūras radībām.

Arkôvoro: Šis radījums, kas pazīstams arī kā Deathworm, ir vēl viens jēleļļas avots ARK. Atrodiet viņu tuksnesī un izmantojiet trankvilizatora šautriņu, lai iemidzinātu. Pēc imobilizācijas ekstrahējiet neapstrādāto eļļu, izmantojot atbilstošu savācēju. Esiet piesardzīgs, jo Arkôvoro ir agresīva būtne, un tai ir jāpieiet ar stratēģiju un labu aprīkojumu.

Naftas destilācija: Naftas destilācija ir vēl viena jēlnaftas iegūšanas metode ARK.⁢ Uzbūvējiet savā bāzē naftas pārstrādes rūpnīcu un nodrošiniet pastāvīgu naftas un elektrības piegādi. Ielejiet eļļu rafinēšanas rūpnīcā, un pēc kāda laika jūs iegūsit jēlnaftu kā destilācijas produktu. Šī metode prasa laiku un resursus, taču tā ir a drošā veidā un stabils, lai iegūtu jēlnaftu.

2. Efektīva dabas resursu vākšana

Viens no galvenajiem ARK mērķiem ir eļļa ir viena no tām. Eļļa ir būtisks resurss, ko izmanto daudzu progresīvu priekšmetu un rīku izstrādē spēlē. Turklāt ir nepieciešams darbināt elektroenerģijas ģeneratorus, kas nodrošina būtisku enerģijas avotu jūsu bāzē.

Ekskluzīvs saturs— noklikšķiniet šeit Kā jūs varat pielāgot rakstzīmes Roblox?

Lai iegūtu eļļu ARK, Jums ir jāsavāc pareizais izejmateriāls: eļļa.Nafta ir sastopama pārpilnībā noteiktos zemūdens apgabalos, piemēram, okeānos un koraļļu rifos. Taču, lai piekļūtu šīm zonām un iegūtu eļļu, būs nepieciešams specializēts aprīkojums un iegremdēšanās ūdenī.Šo darbību ieteicams veikt grupā, jo tas var būt bīstami naidīgu jūras radību klātbūtnes dēļ.

Kad esat savācis pietiekami daudz eļļas, jums tā jāpārveido par eļļa piemērotā vietā. To var panākt, spēlē izmantojot dažādas ierīces, piemēram, Fabricator vai Enhanced Fabricator. Šīs struktūras ļaus jums efektīvi pārvērst naftu eļļā. Atcerieties, ka, lai efektīvāk iegūtu eļļu, varat izmantot arī pieradinātus radījumus, piemēram, Eļļas vaboli. Neaizmirstiet pareizi uzglabāt eļļu izturīgos traukos turpmākai lietošanai vai pārdošanai. Noteikti aizsargājiet savus vērtīgos resursus no citiem spēlētājiem PvP serveros!

3. Eļļas destilētāja uzbūve un izmantošana

La tas ir process būtiski, lai iegūtu eļļu ARK. Šo konstrukciju var izgatavot uz amatniecības virpas, un tai ir nepieciešami tādi materiāli kā metāls, cements un elektrums. Kad tas ir uzbūvēts, tas jānovieto piemērotā vietā blakus ūdens strūklaka.

Par ⁤ izmantojiet eļļas destilētāju, benzīns vai jēlnafta jāpievieno struktūras inventāram. Pēc tam to var ieslēgt, un tas sāks apstrādāt degvielu, lai ražotu eļļu un citus blakusproduktus. Ir svarīgi atzīmēt, ka ievadītā benzīna vai jēlnaftas daudzums ietekmēs destilācijas ātrumu un efektivitāti.

Naftas destilētājā iegūtā eļļa ir vērtīgs resurss kas tiek izmantots daudzās ARK receptēs. Var izmantot, lai izgatavotu tādus priekšmetus kā pātagas, lāpas de vez en cuando ⁤ un cementu, cita starpā. Turklāt eļļu var arī pārveidot par modernākām precēm, piemēram, peptīdu pulveri un benzīnu. Tāpēc eļļas destilētāja izmantošana jūsu bāzē var būt ļoti noderīga, lai nodrošinātu nepārtrauktu eļļas piegādi spēlē.

4. Radījumu stratēģiskā atrašanās vieta naftas ieguvei

Eļļas ieguve ir būtiska, lai ARK progresētu. Lai iegūtu šo resursu ⁤ no efektīvs veids, ir ļoti svarīgi zināt to radījumu stratēģisko atrašanās vietu, kas to ražo. ⁤Šajā ierakstā mēs sniegsim jums informāciju par labākajām vietām, kur atrast šīs radības un iegūt vērtīgo eļļu.

1. Zemūdens izsekošana:
– Pirmais solis, lai atrastu naftas ieguves radības, ir izpētīt ARK zemūdens zonas.
- Okeāni un zemūdens alas ir ideālas dzīvotnes, lai atrastu tādas radības kā Tusoteuthis un Amonite, kas nodrošina lielu daudzumu naftas.
– Izpētiet dziļumu ar piemērotu aprīkojumu, piemēram, niršanas tērpu un makšķerēšanas šķēpu, lai atvieglotu ražas novākšanu.

2. Alas, kas inficētas ar kukaiņiem:
– Daži radījumi, piemēram, Arthropluera un Mantis, ir sastopami kukaiņu invadētās alās.
- Izpētiet šīs alas, kas aprīkotas ar izturīgiem ieročiem un bruņām, lai pasargātu sevi no bīstamiem kukaiņiem, un pārliecinieties, ka esat atstājis pietiekami daudz eļļas.
- Lūdzu, ņemiet vērā, ka ar šīm radībām saskarties var būt grūti, tāpēc esiet gatavs intensīvai cīņai.

3.Arktisko reģionu izpēte:
- Arktiskie reģioni ir vēl viena ideāla vieta, kur atrast naftu ražojošus radījumus, piemēram, pingvīnus un mēslu vaboli.
- Izpētiet aizsalušos krastus un ledainās alas, lai atrastu lielu šo radījumu koncentrāciju.
– Atcerieties veikt papildu piesardzības pasākumus, lai pasargātu sevi no liela aukstuma, un esiet gatavi stāties pretī bīstamajiem plēsējiem, kas apdzīvo šīs teritorijas, piemēram, Jetis.

Atcerieties, ka naftas ieguve var būt sarežģīts un bīstams process, taču ar pareizo informāciju un pareizām stratēģijām jūs varēsiet iegūt pietiekami daudz eļļas savām ARK vajadzībām. Izpētiet, veiciet piesardzības pasākumus un izmantojiet visas pasaules piedāvātos resursus!

Ekskluzīvs saturs— noklikšķiniet šeit Kā spēlēt blekdžeku?

5. Kā iegūt eļļu caur pieradinātām radībām

Lai iegūtu eļļu ARK: Izdzīvošana attīstījusiesViens no efektīvākajiem veidiem ir konkrētu radījumu pieradināšana. Šīs radības var savākt eļļu no dažādiem avotiem, piemēram, eļļas augiem vai jūras radību līķiem. Kad būsit pieradinājis kādu no šīm radībām, varēsiet iegūt ievērojamu daudzumu eļļas, netērējot stundas manuālai tās savākšanai.

Viena no visizplatītākajām eļļas iegūšanas metodēm ir pieradināt radījumu, ko sauc par Dunkleosteus.Šī milzu zivs dzīvo dziļjūrā un spēj savākt lielu daudzumu eļļas no jūras radījumu līķiem. Vienkārši izmantojiet to kā stiprinājumu un peldieties netālu no līķiem, lai ātri iegūtu nepieciešamo eļļu.

Vēl viena dzīvotspējīga iespēja ir pieradināt radījumu, ko sauc par Mošopiem. Šim dzīvniekam ir spēja savākt eļļu no augiem zemē atrastās eļļas. Varat to izmantot kā stiprinājumu un vienkārši pavēlēt tam savākt eļļu, tuvojoties kādam no šiem augiem. Tas ietaupīs jūsu laiku un pūles, manuāli savācot eļļu.

6. Specializētu instrumentu izmantošana eļļas iegūšanai

Eļļas iegūšana ARK spēlē var būt būtiska izdzīvošanai un spēles attīstībai. Ir vairāki specializēti rīki, kas palīdzēs efektīvāk iegūt eļļu. Viens no visnoderīgākajiem instrumentiem eļļas iegūšanai ir Vulture Duo ar eļļas tvertni.

Oil Tank Vulture Duo ir specializēts rīks, ko var izmantot, lai iegūtu eļļu no radījumiem, kas pazīstami kā Vultures. Šie grifi ir bagātīgi sastopami noteiktos spēles apgabalos un ir uzticams eļļas avots. Izmantojot Vulture Duo ar eļļas tvertni, jūs varēsiet īsā laikā savākt lielu daudzumu eļļas.

Vēl viens svarīgs rīks eļļas iegūšanai ‍ARK ir Mechacrab.​ Šo mehānisko dinozauru var izmantot naftas resursu savākšanai ūdens apgabalos. Mechacrab ir spēja nirt zem ūdens un savāc eļļu no zemūdens atradnēm. Tas var būt īpaši noderīgi, ja jums ir nepieciešams liels daudzums eļļas, lai izveidotu uzlabotus priekšmetus.

7. Zemūdens izpēte naftas meklējumos

Zemūdens naftas izpēte ARK var būt izaicinošs, bet atalgojošs uzdevums. Lai sāktu, jums būs jāpārvietojas dziļos ūdeņos, kas aprīkoti ar zemūdeni vai uzlabotu niršanas tērpu. Tie ļaus jums ienirt lielā dziļumā un izpētīt jūras gultni, meklējot naftas atradņu pazīmes.

Kad esat zem ūdens, jums vajadzētu sekot līdzi nogulumiežu veidojumiem, jo ​​tajos bieži ir lielas naftas atradnes. Šos veidojumus viegli atpazīt pēc tumšās krāsas un raupjas tekstūras. Ja atrodat kādu no šiem veidojumiem, veic apsekojumu, izmantojot seismisko tehnoloģiju lai noteiktu esošās eļļas daudzumu un kvalitāti.

Ja esat atradis daudzsološu atradni, ir pienācis laiks sākt ieguvi. Lai to izdarītu, jums būs nepieciešams urbt aku jūras gultnē, izmantojot specializētu urbšanas iekārtu. Ieejot dziļāk jūras dibenā, ir svarīgi regulāri ņemt paraugus, lai novērtētu eļļas kvalitāti un uzraudzītu urbuma spiedienu. Uzlabotas zemūdens monitoringa tehnoloģijas izmantošana ir ļoti svarīgi, lai nodrošinātu efektīvu un drošu ieguvi.

8. Ieteikumi iepirktās eļļas uzglabāšanai un konservēšanai

ARK: Izdzīvošanas attīstījušies spēlētāji zina, cik svarīga ir eļļas iegūšana spēles progresam. Bet, kad esat ieguvis vērtīgo resursu, ir svarīgi zināt, kā to pareizi uzglabāt un saglabāt. Šeit ir daži galvenie ieteikumi, lai nodrošinātu, ka jūsu eļļa paliek optimālā stāvoklī uz ilgāku laiku.

Konteinera veids: Eļļu vajadzētu uzglabāt metāla konteineri lai izvairītos no gaismas un mitruma iedarbības. Turklāt ir ieteicams izmantot hermētiskus konteinerus, kas novērš oksidējošā gaisa iekļūšanu. Var būt arī stikla trauki, ja vien tie tiek turēti cieši noslēgti un pasargāti no sitieniem vai kritieniem.

Ekskluzīvs saturs— noklikšķiniet šeit Kā iegūt bezgalīgu naudu vietnē Cyberpunk 2077?

Temperatūra: Ir svarīgi saglabāt eļļu temperatūrā nemainīgs un svaigs. Pārmērīgs karstums var paātrināt eļļas noārdīšanos, saīsinot tās lietderīgās lietošanas laiku. Tāpēc ieteicams to uzglabāt vēsā vietā un prom no siltuma avotiem, piemēram, krāsnīm vai plītim. Turklāt ir svarīgi izvairīties no pēkšņām temperatūras izmaiņām, jo ​​tas var negatīvi ietekmēt eļļas kvalitāti.

Uzglabāšanas ilgums: Eļļai ir ierobežots glabāšanas laiks pat vislabākajos uzglabāšanas apstākļos. Tāpēc ieteicams to izmantot pēc iespējas ātrāk maksimāli izmantot Viņa īpašības un priekšrocības. Ja jums ir pārāk daudz eļļas, apsveriet iespēju dalīties tajā ar saviem cilts biedriem vai izmantot to citu noderīgu priekšmetu izgatavošanai. Vienmēr atcerieties marķēt un datēt konteinerus, lai vispirms varētu izmantot vecāko eļļu.

Atcerieties, ka šo ieteikumu ievērošana palīdzēs jums garantēt no ARK: Survival Evolved iegādātās eļļas kvalitāti⁤ un izturību. Glabājiet to pareizi piemēroti konteineri un paturiet to vienā pastāvīga un vēsa temperatūra Tie ir galvenie aspekti, lai izvairītos no priekšlaicīgas bojāšanās. Turklāt ir svarīgi izmantot eļļu pirms tās derīguma termiņa beigām, lai pilnībā izmantotu tās priekšrocības spēlē. Ievērojiet šos padomus un uzturiet eļļas padevi vislabākajā iespējamajā stāvoklī!

9. Naftas nozīme priekšmetu un pārtikas ražošanā

Lai izdzīvotu pasaulē no ARK, nafta ir būtisks resurss kas jums būs nepieciešams daudzos gadījumos, lai izgatavotu priekšmetus vai gatavotu. Šajā rakstā mēs paskaidrosim kā iegūt eļļu ARK un kāda nozīme tai ir priekšmetu un pārtikas ražošanā.

Viens no visizplatītākajiem veidiem, kā iegūt eļļu, ir jēlnaftas ieguve. Šim nolūkam, jums būs nepieciešams eļļas sūknis un ūdens caurule. Sūknis ir novietots virs eļļas urbuma, un pēc uzstādīšanas to var savienot ar ūdensvadu, lai sāktu ieguvi. Ir svarīgi to izcelt Akas atrašanās vieta ietekmēs iegūstamās eļļas daudzumu, tāpēc jums būs rūpīgi jāmeklē labākās vietas kartē.

Vēl viens veids, kā iegūt eļļu, ir jūras radību kolekcionēšana. Daži dzīvnieki, piemēram, kalmāri un elektriskie zuši, spēj ražot eļļu iekšēji. Jūs varat saņemt eļļu nogaliniet un nodīrājiet šīs radības. Tomēr, lūdzu, ņemiet vērā, ka ⁤ Ne visas jūras radības nodrošina eļļu, tāpēc jums būs īpaši jāmeklē tie, kas ir šī resursa avoti.

10. Uzlabotas stratēģijas liela mēroga naftas ieguvei

Eļļas ražošana iekšā ARK Tas ir būtiski spēles progresam, it īpaši, ja vēlaties risināt liela mēroga problēmas. Šajā amatā mēs izpētīsim 10 uzlabotas stratēģijas lai maksimāli palielinātu naftas ieguvi un nodrošinātu pastāvīgu piegādi.

1. Atrašanās vieta un stratēģiskās konstrukcijas: Vispirms ir jāatrod piemērota vieta, kur izveidot savu naftas ieguves bāzi. Meklējiet apgabalu, kas atrodas tuvu ūdens avotiem un ir bagāts ar tādām radībām kā Trilobite un Dunkleosteus, kas ir lieliski naftas avoti. Veidojiet tādas konstrukcijas kā caurules un uzglabāšanas tvertnes, lai efektīvi organizētu ražošanas procesu.

2 Saglabājiet pulcējošās radības: Lai iegūtu eļļu, jūs varat pieradināt savākšanas radības, piemēram, ankilozauru un megalodonu. Abiem ir iespēja savākt lielu daudzumu resursu, tostarp akmeņus un zivis, ko var pārvērst eļļā. Noteikti regulāri novāciet un pārnesiet savāktos resursus uz eļļas tvertnēm, lai samazinātu atkritumu daudzumu.

Jūs varētu interesēt arī šis saistītais saturs:

  • Vai Brawl Stars var krāpties?
  • Apkrāpj LEGO® Star Wars™: Skywalker Saga PS5
  • Kā lejupielādēt Minecraft BEDROCK versiju personālajam datoram?

Kā iegūt eļļu ARK? ▷➡️ (1)

Sebastjans Vidals

Es esmu Sebastians Vidals, datoru inženieris, kurš aizraujas ar tehnoloģijām un DIY. Turklāt es esmu radītājs tecnobits.com, kur es dalos ar pamācībām, lai padarītu tehnoloģijas pieejamākas un saprotamākas ikvienam.

Kā iegūt eļļu ARK? ▷➡️ (2024)
Top Articles
Bermuda from Baltimore, Royal Caribbean, 12th July 2025 – Planet Cruise
My Costa Toscana Review: Costa's Newest Ship - Wherever I May Roam - Travel Blog
Urist Mcenforcer
Was ist ein Crawler? | Finde es jetzt raus! | OMT-Lexikon
Bin Stores in Wisconsin
Workday Latech Edu
27 Places With The Absolute Best Pizza In NYC
Victoria Secret Comenity Easy Pay
Www Movieswood Com
Bme Flowchart Psu
Craigslist Greenville Craigslist
Nonuclub
I Touch and Day Spa II
Grab this ice cream maker while it's discounted in Walmart's sale | Digital Trends
Simpsons Tapped Out Road To Riches
Find Such That The Following Matrix Is Singular.
Leccion 4 Lesson Test
Jeff Now Phone Number
Village
Sherburne Refuge Bulldogs
Everything To Know About N Scale Model Trains - My Hobby Models
Sofia the baddie dog
Meridian Owners Forum
Bidrl.com Visalia
Receptionist Position Near Me
Temu Seat Covers
Netspend Ssi Deposit Dates For 2022 November
Mini-Mental State Examination (MMSE) – Strokengine
Craigslist Texas Killeen
6465319333
Six Flags Employee Pay Stubs
Tamilrockers Movies 2023 Download
Breckie Hill Fapello
Great Clips On Alameda
Etowah County Sheriff Dept
Montrose Colorado Sheriff's Department
Obsidian Guard's Skullsplitter
CVS Near Me | Somersworth, NH
Crystal Mcbooty
Tryst Houston Tx
Wunderground Orlando
Garland County Mugshots Today
Mynord
Embry Riddle Prescott Academic Calendar
Hampton In And Suites Near Me
Large Pawn Shops Near Me
Sinai Sdn 2023
Diario Las Americas Rentas Hialeah
Gear Bicycle Sales Butler Pa
Edt National Board
Frank 26 Forum
Gameplay Clarkston
Latest Posts
Article information

Author: Rob Wisoky

Last Updated:

Views: 5841

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rob Wisoky

Birthday: 1994-09-30

Address: 5789 Michel Vista, West Domenic, OR 80464-9452

Phone: +97313824072371

Job: Education Orchestrator

Hobby: Lockpicking, Crocheting, Baton twirling, Video gaming, Jogging, Whittling, Model building

Introduction: My name is Rob Wisoky, I am a smiling, helpful, encouraging, zealous, energetic, faithful, fantastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.